Menu
Your Cart

MRE / Hrana Urgenta

MRE / Hrana Urgenta

MRE este un acronim pentru Meal Ready to Eat sau Mancare Gata de Mancat. Intregul continut din MRE poate fi consumat rece, insa de obicei felul principal este mai gustos incalzit cu ajutorul unui incalzitor chimic (ce aduce hrana la temperatura de fierbere), fara a fi necesara aprinderea unui foc. Fiecare componenta a meniului este individual ambalata si sigilata in vid.

Avantajul major al acestor ratii este aportul caloric mare, versus greutatea redusa si suprafata mica pe care o ocupa. Sunt ideale pentru iesiri in natura in care volumul a ce vrei sa iei cu tine este important. De asemenea sunt ideale pentru situatii de urgenta, pastrate in bug out bag sau porbagajul masinii.

MSI - MRE - Ratie Mancare de Urgenta - Bundeswehr / Germania - Notration Verpflegung MSI - MRE - Ratie Mancare de Urgenta - Bundeswehr / Germania - Notration Verpflegung
pre-comanda
Brand: MSI Model: 11266
MSI - MRE - Ratie Mancare de Urgenta - Bundeswehr / Germania - Notration VerpflegungRealizate in Germania, aici avem alimente de urgență compacte cu o durată mare de depozitare (10 ani). Cu o valoare nutritivă ridicată si un volum mic, sunt utilizate de armata germana pentru:depășirea foametei c..
45 Ron
Ex Tax:38 Ron
MSI - MRE - Ratie Mancare de Urgenta - Bundeswehr / Germania - Überlebensration MSI - MRE - Ratie Mancare de Urgenta - Bundeswehr / Germania - Überlebensration
pre-comanda
Brand: MSI Model: 11265
MSI - MRE - Ratie Mancare de Urgenta - Bundeswehr / Germania - ÜberlebensrationRealizate in Germania, aici avem alimente de urgență compacte cu o durată mare de depozitare (10 ani). Cu o valoare nutritivă ridicată si un volum mic, sunt utilizate de armata germana pentru:depășirea foametei ca hra..
45 Ron
Ex Tax:38 Ron
MSI -MRE- Ratie Mancare de Urgenta - Germania - NRG-5 - 2300 Kcal
pre-comanda
Brand: MSI Model: 10861
MSI -MRE- Ratie Mancare de Urgenta - Germania - NRG-5 - 2300 KcalRealizate in Germania, aici avem alimente de urgență compacte cu o durată mare de depozitare (20 ani). Cu o valoare nutritivă ridicată si un volum mic, sunt utilizate pentru depășirea foametei ca hrană de urgență în sectorul milita..
45 Ron
Ex Tax:38 Ron
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)