Menu
Your Cart

Consumabile Grenade

Consumabile Grenade
Brand: S-Thunder Model: 3145
S-Thunder - 10 x Capace Cauciuc - Grenada 40mmRealizate din cauciuc de calitate, vin in set de 10 bucati. Disponibile pe rosu sau pe negru.Capacele sunt reutilizabile, cu conditia sa le gasesti dupa ce sunt folosite.    ..
35 Ron 50 Ron
Ex Tax:29 Ron
Brand: S-Thunder Model: 3145
S-Thunder - 2 x Capace Cauciuc - Grenada 40mmRealizate din cauciuc de calitate, vin in set de 2 bucati. Disponibile pe rosu sau pe negru.Capacele sunt reutilizabile, cu conditia sa le gasesti dupa ce sunt folosite.    ..
10 Ron
Ex Tax:8 Ron
Brand: Hakkotsu Model: TB-C-O
Hakkotsu - Flash Bang Cover - Thunder B - Orange - SonicPoti folosi aceste piese pentru a localiza mai usor grenada Thunder B dupa aruncare.Setul include doua piese, una care se monteaza in partea superioara si una in partea inferioara. Este compatibila doar cu carcasele tip Flash-Bang...
18 Ron
Ex Tax:15 Ron
Brand: Hakkotsu Model: TBH1
Hakkotsu - Kit Detonator Grenada - Thunder B - CO2 - SonicGrenada poate fi prinsa de vesta tactica sau transportata intr-un por-incarcator normal de M4. Culoarea si forma sa sunt foarte similare celor folosite de armata. Operarea si functionarea sa sunt de asemenea similare modelului real.Th..
113 Ron
Ex Tax:95 Ron
Brand: Hakkotsu Model: TB-L
Hakkotsu - Parghie Siguranta - Thunder B - SonicSetul include parghia de siguranta si doi pini de prindere.Este compatibila doar cu grenadele tip Thunder B.material: otelATENTIE! Toate piesele din seria Thunder B Sonic pot fi gasite aici .:    ..
29 Ron
Ex Tax:24 Ron
Brand: Hakkotsu Model: TB-S-02A
Hakkotsu - Rezerva - Flash Bang - Thunder B - CO2 - SonicGrenada poate fi prinsa de vesta tactica sau transportata intr-un por-incarcator normal de M4. Culoarea si forma sa sunt foarte similare celor folosite de armata. Operarea si functionarea sa sunt de asemenea similare modelului real.Thu..
15 Ron
Ex Tax:13 Ron
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)