Menu
Your Cart

Vopsele

Vopsele
Fosco - Lac Fixativ Protector - Mat Fosco - Lac Fixativ Protector - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 10937
Fosco - Lac Fixativ Protector - MatRealizata de Fosco, aceasta este un lac fixativ profesional cu uscare rapidă pentru folosit pentru a proteja stratul de vopsea aplicat pe arme, vehicule și echipamente.Special conceput pentru culorile militare. Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce străluc..
54 Ron
Ex Tax:46 Ron
Fosco - Solvent Vopsea - Nitro Fosco - Solvent Vopsea - Nitro
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 11364
Fosco - Solvent Vopsea - NitroRealizat de Fosco Industries, aceasta este un solvent profesional pentru indepărtarea vopselelor pentru camuflaj.Este un instrument eficient pentru îndepărtarea straturilor vechi de lac de pe suprafețele de piatră, beton, asfalt, metal sau lemn. Structura gelului.Recipi..
108 Ron
Ex Tax:91 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Coyote - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - Coyote - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 12616
Fosco - Vopsea Camuflaj - Coyote - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: CoyoteRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: rășină alchidicăConținut..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Dark Brown - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - Dark Brown - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 14704
Fosco - Vopsea Camuflaj - Dark Brown - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: Dark BrownRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: rășină alchidică..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - English Green - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - English Green - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 8604
Fosco - Vopsea Camuflaj - English Green - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: English GreenRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: rășină alc..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Fallschirmjager Grun - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - Fallschirmjager Grun - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 13641
Fosco - Vopsea Camuflaj - Fallschirmjager Grun - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: Fallschirmjager GrunRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Ba..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Flecktarn Grun - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - Flecktarn Grun - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 13642
Fosco - Vopsea Camuflaj - Flecktarn Grun - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: Flecktarn GrunRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: rășină a..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Indian Green WWII - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - Indian Green WWII - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 15546
Fosco - Vopsea Camuflaj - Indian Green WWII - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare:  Indian Green WWIIRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimi..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Nato Green - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - Nato Green - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 8603
Fosco - Vopsea Camuflaj - Nato Green - MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: Nato GreenRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: rășină alchidică..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - Negru - High Gloss Fosco - Vopsea Camuflaj - Negru - High Gloss
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 12142
Fosco - Vopsea Camuflaj - Negru - High GlossRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Culoare: Negru LuciosRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: rășină alchidicăConținut de COV: aproximativ 83% greutate / greutateCon..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - RAL 1001 - Marsh Grass - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - RAL 1001 - Marsh Grass - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 8599
Fosco - Vopsea Camuflaj - RAL 1001 - Marsh Grass- MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: RAL 1001 - Marsh GrassRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Fosco - Vopsea Camuflaj - RAL 1019 - Desert - Mat Fosco - Vopsea Camuflaj - RAL 1019 - Desert - Mat
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Fosco Model: 9711
Fosco - Vopsea Camuflaj - RAL 1019 - Desert- MatRealizata de Fosco, aceasta este o vopsea profesională cu uscare rapidă pentru arme, vehicule și echipamente.Textura mat absoarbe razele soarelui și reduce strălucirea.Culoare: RAL 1019 - DesertRecipient: 400mlCaracteristici fizice și chimice:Baza: răș..
48 Ron
Ex Tax:40 Ron
Showing 1 to 12 of 31 (3 Pages)