Menu
Your Cart

Produse Intretinere

Produse Intretinere
Abbey - Laveta Curatare - Silicon - Uz General
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Abbey Model: ABB-14-002725
Abbey - Laveta Curatare - Silicon - Uz GeneralAceasta laveta poate fi folosita in toate tipurile de discipline sportive si hobby-uri, de la sporturi cu arma la golf sau navigatie maritima.Caracterizata printr-un nivel inalt de absorbtie a umezelii. Indeparteaza petele, praful si amprentele s..
25 Ron
Ex Tax:21 Ron
Abbey - Laveta Curatare Optice
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Abbey Model: 10945
Abbey - Laveta Curatare OpticeRealizata din microfibra, care are proprietatea de a avea o densitate foarte mare de fire foarte  subtiri. Este moale si delicata. Folosirea unui astfel de material reduce riscul micro-zgarierii lentilelor si posibila distrugere a stratului de protect..
11 Ron
Ex Tax:9 Ron
Brand: Ghost Works Model: SGHUP-GG
Ghost Works - Schimb - Guma Hop-Up / PistoaleDupa o anumita perioada de folosire, guma de hop-up se uzeaza si trebuie schimbata pentru a pastra precizia si distanta tragerii.Indiferent ca e vorba de o guma veche ce trebuie schimbata sau de un pistol nou la care vrei sa ii pui o gum..
29 Ron
Ex Tax:24 Ron
Brand: Ghost Works Model: SGHUA-GG
Ghost Works - Schimb - Guma Hop-Up / Pusca AirsoftDupa o anumita perioada de folosire, guma de hop-up se uzeaza si trebuie schimbata pentru a pastra precizia si distanta tragerii.Indiferent ca e vorba de o guma veche ce trebuie schimbata sau de un replica noua de airsoft la care vr..
40 Ron
Ex Tax:34 Ron
Brand: Ghost Works Model: USGM-GG
Ghost Works - Service - Gearbox - Instalare MosfetMOSFET este un circuit electronic al cărui element principal este un tranzistor MOSFET (Metal-Oxide Semiconductor Field-Effect Transistor). Acesta face curentul să "curgă" direct din baterie în motor, ceea ce prelungește semnificativ durata de vi..
131 Ron
Ex Tax:110 Ron
Brand: Ghost Works Model: USG-GG
Ghost Works - Service / Up-Grade - GearboxDin pacate, uneori replicile airsoft se mai si strica. Cauzele pot fi multiple. De la uzura pana la modificari care au pus stres inutil pe alte componente.Oricare ar fi cauza, Noi ne oferim sa facem aceasta munca murdara si migaloasa pentru tine..
99 Ron
Ex Tax:83 Ron
Brand: Ghost Works Model: ULG-GG
Ghost Works - Ungere - Lubrifiere / GearboxAtunci cand iti cumperi o replica noua, pentru performanta maxima -gearbox-ul aceasteia trebuie lubrifiat. In functie de timpul cat au stat in depozit la furnizori, acesta poate sa vina complet uscat.In functie de material (otel, aluminiu)..
42 Ron
Ex Tax:35 Ron
Brand: Ghost Works Model: ULP-GG
Ghost Works - Ungere - Lubrifiere / PistoaleAtunci cand iti cumperi un pistol nou, pentru performanta maxima -acesta trebuie lubrifiat, mai ales daca este unul de tip blowback. In functie de material (metal, plastic) si tipul de frecare (usoara, medie, extrema, metal pe metal, metal pe ..
19 Ron
Ex Tax:16 Ron
Brand: Leda Model: LEDA 39127
Leda - Ulei - SiliconUleiul siliconic este ideal pentru curatarea si protejarea partilor in miscare la toate tipurile de replici airsoft ( electrice, gaz, arc ). Cu niste proprietati excelente de lubrifiere si anti-statice, protejeaza de coroziune, nu permite ca apa sa stea, ajuta la revita..
18 Ron 20 Ron
Ex Tax:15 Ron
Brand: ACM Model: 710439101545
Bison - Adeziv cianoacrilat - Super Glue - LichidAcesta este un adeziv cianoacrilat lichid, cu uscare rapida si puternica. Datorita consistentei, el se strecoara in cele mai mici imbinari si spatii.Adezivul este recomandat pentru lipirile punctiforme ale materialelor rigide si flexibile precum: piel..
6 Ron
Ex Tax:5 Ron
Brand: Guarder Model: GE-07-33
Guarder - Vaselina MOS2 - GBB/AEGVaselina cu molybdenum disulfide (MoS2) produsa pentru Guarder de catre Reach Lubricants. Indicata atat pentru replicile electrice cat si cele pe gaz. Lubrifiaza in mod eficient toate partile mobile de metal si/sau plastic.Continutul de molybdenum di..
31 Ron
Ex Tax:26 Ron
Guarder - Vaselina Teflonata - Gearbox AEG
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Guarder Model: GE-07-30
Guarder - Vaselina Teflonata - Gearbox AEG   ..
21 Ron
Ex Tax:18 Ron
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)