Menu
Your Cart

00 Cutite

00 Cutite

Poti alege dintr-o oferta bogata de cutite care sa iti satisfaca orice nevoie. Avem cutite tactice, de vanataore, EDC si nu numai. Spyderco, Gerber, Leatherman sunt doar cateva din marcile pe care le comercializam.


Brand: BCB Model: BCB-36-014680
BCB - Fierastrau de Buzunar - Otel - Supravietuire - CM026Partea de tăiere a fierăstrăului BCB a fost realizată din oțel de înaltă calitate. Designul se bazează pe inserții cu șuruburi nituite, care permit o tăiere mai eficientă decât în ​​cazul fierăstraielor clasice de buzunar bazate pe un cordon ..
184 Ron
Ex Tax:155 Ron
Catalog Prezentare / 2015 [Schrade] Catalog Prezentare / 2015 [Schrade]
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Schrade Model: 3917
Catalog Prezentare / 2015 [Schrade]Catalog 2015 cu produsele Schrade, Old Timer, Imperial si Uncle Henry.199 pagini..
9 Ron
Ex Tax:8 Ron
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Coyote Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Coyote
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1741TAN
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - CoyoteAcest model de baioneta este replica din plastic / cauciuc dupa baioneta tip M1 folosita de armata americana. Se poate monta destul de usor pe orice model de replica din seria M4. Manerul este prevazut cu un dispozitiv de fixare care impiedica pierde..
44 Ron
Ex Tax:37 Ron
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Negru Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Negru
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1741BK
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - NegruAcest model de baioneta este replica din plastic / cauciuc dupa baioneta tip M1 folosita de armata americana. Se poate monta destul de usor pe orice model de replica din seria M4. Manerul este prevazut cu un dispozitiv de fixare care impiedica pierder..
44 Ron
Ex Tax:37 Ron
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Olive Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Olive
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1741OD
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - OliveCuloare: oliveAcest model de baioneta este replica din plastic / cauciuc dupa baioneta tip M1 folosita de armata americana. Se poate monta destul de usor pe orice model de replica din seria M4. Manerul este prevazut cu un dispozitiv de fixare care..
44 Ron
Ex Tax:37 Ron
Emerson - Buzunar MOLLE - Foarfeca Paramedic Emerson - Buzunar MOLLE - Foarfeca Paramedic
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Emerson Gear Model: EM6367
Emerson - Buzunar MOLLE - Foarfeca ParamedicFoarfecile sunt un echipament de baza in trusele medicale de prim ajutor. Ca paramedic este necesar sa ai acces rapid la orice echipament medical. In acest scop a fost gandit acest buzunar compatibil cu sistemele MOLLE. Sau se poate prinde pur si simpl..
34 Ron
Ex Tax:29 Ron
Brand: Emerson Gear Model: EM6367CB
Emerson - Buzunar MOLLE - Foarfeca Paramedic - OliveFoarfecile sunt un echipament de baza in trusele medicale de prim ajutor. Ca paramedic este necesar sa ai acces rapid la orice echipament medical. In acest scop a fost gandit acest buzunar compatibil cu sistemele MOLLE. Sau se poate prinde pur ..
34 Ron
Ex Tax:29 Ron
Brand: Emerson Gear Model: EM7916
Emerson - Foarfeca Paramedic - Mini - EM7916 - NegruFoarfecile sunt un echipament de baza in trusele medicale de prim ajutor.Aceste foarfeci sunt realizate din otel, cu capul rotunjit, pentru a impiedica strapungerea pielii. Pot fi folosite pentru a taia bandaje, centuri de sigurant..
39 Ron
Ex Tax:33 Ron
Brand: FMA Model: FMA-09-023041
FMA - Suport Pistol - Display - Otel InoxidabilRealizat din otel inoxidabil, aceast suport este prevazut cu o retea de decupaje in care se pot monta doi pini din otel, care sa sustina un pistol. Suportul poate fi asezat atat vertical cat si orizontal.dimensiuni panou cu decupaje: 175..
60 Ron 102 Ron
Ex Tax:50 Ron
Brand: Ghost Works Model: ACM-26-029532
Ghost Works - Baioneta Cauciuc - Tip AK47 / AKMAcest model de baioneta este replica din plastic flexibil / cauciuc dupa baioneta tip AK47 / AKM folosita de armatele fostului bloc sovietic. Se poate monta la fel ca o baioneta clasica pe replica de airsoft.Este cu siguranta un echipament care..
80 Ron
Ex Tax:67 Ron
Brand: Ghost Works Model: ACM-26-029535
Ghost Works - Baioneta Cauciuc - Tip AK74 / SVDAcest model de baioneta este replica din plastic flexibil / cauciuc dupa baioneta tip AK74 / SVD folosita de armatele fostului bloc sovietic. Se poate monta la fel ca o baioneta clasica pe replica de airsoft.Este cu siguranta un echipament care..
61 Ron 80 Ron
Ex Tax:51 Ron
Brand: Ghost Works Model: VAA5X25BK
Ghost Works - Velcro - Arici - Auto-adeziv - Negativ / Loop - 25 cmVelcro este o încheietoare care constă din două suprafețe: una de nylon și una de pâslă. Suprafața de nylon este compusă din cârlige minuscule, iar pâsla din bucle minuscule; atunci cand cele două suprafețe sunt suprapuse, cârlig..
7 Ron
Ex Tax:6 Ron
Showing 1 to 12 of 44 (4 Pages)