Menu
Your Cart

Sine RIS / Accesorii

Sine RIS / Accesorii
FMA - Kit Adaptare Accesorii Tactice - Casca - Diverse Culori FMA - Kit Adaptare Accesorii Tactice - Casca - Diverse Culori
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: FMA Model: TB293-BK
FMA - Kit Adaptare Accesorii Tactice - CascaAcest kit este destinat castilor prevazute cu sina, si permite montarea a variate accesorii tactice pe casca.Realizat din nylon rezistent.Te intereseaza si alte tipuri de accesorii pentru casca ta? Le gasesti aici .:    ..
45 Ron
Ex Tax:38 Ron
ACM - Inaltator RIS - Profil Inalt ACM - Inaltator RIS - Profil Inalt
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: ACM Model: M51616253-1
ACM - Inaltator RIS - Profil InaltAcest sistem este proiectat pentru a ajuta la ridicarea unor accesorii tactice sau optice. Cu prindere pe sine de 22mm.Este fabricat din aluminiu iar suruburile sunt din otel si permit strangerea cu mana libera. Permit astfel o montare/demontare mult mai uso..
51 Ron
Ex Tax:43 Ron
ACM - Inaltator RIS - Profil Jos ACM - Inaltator RIS - Profil Jos
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: ACM Model: M51616253-0.5
ACM - Inaltator RIS - Profil JosAcest sistem este proiectat pentru a ajuta la ridicarea unor accesorii tactice sau optice. Cu prindere pe sine de 22mm.Este fabricat din aluminiu iar suruburile sunt din otel si permit strangerea cu mana libera. Permit astfel o montare/demontare mult mai usoar..
51 Ron
Ex Tax:43 Ron
ACM - Inaltator RIS - Profil Mediu ACM - Inaltator RIS - Profil Mediu
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: ACM Model: M51616253-0.83
ACM - Inaltator RIS - Profil mediuAcest sistem este proiectat pentru a ajuta la ridicarea unor accesorii tactice sau optice. Cu prindere pe sine de 22mm.Este fabricat din aluminiu iar suruburile sunt din otel si permit strangerea cu mana libera. Permit astfel o montare/demontare mult mai uso..
51 Ron
Ex Tax:43 Ron
APS - Adaptor RIS - Catare Spate - Dragonfly/Mantis/ACP/Glock APS - Adaptor RIS - Catare Spate - Dragonfly/Mantis/ACP/Glock
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: APS Model: AC021
APS Limited, cunoscuta initial ca si APS Airgun Ltd a fost fondata in 2001. APS s-a specializat in proiectarea si realizarea unor echipamente de antrenament si simulare ( Real Action Markers & Powder Balls for training simulation). APS - este o abreviere pentru Accuracy - Pneumatics - Shooting. ..
46 Ron
Ex Tax:39 Ron
Brand: Element Model: PA 0205-BK
Element - Adaptor RIS - Laser/Lanterna - Seria 1911Realizat din polimer, aceast sistem de prindere se instaleaza in fata tragaciului la pistol, in partea inferioara a acestuia. Permite apoi montarea unor lanterne de pistol sau a unor dispozitive laser.Este destinat pistoalelor din ..
31 Ron
Ex Tax:26 Ron
Brand: Element Model: PA 0203-BK
Element - Adaptor RIS - Laser/Lanterna - Seria Hi CapaRealizat din polimer, aceast sistem de prindere se instaleaza in fata tragaciului la pistol, in partea inferioara a acestuia. Permite apoi montarea unor lanterne de pistol sau a unor dispozitive laser.Este destinat pistoalelor d..
35 Ron 43 Ron
Ex Tax:29 Ron
Element - Set Protectii RIS Element - Set Protectii RIS
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Element Model: ELM-09-011697
Element - Set Protectii RISAici avem un set de protectii pentru RIS, cu o lungime de 160 mm. Setul include 3 bucati.Textura specială antialunecare oferă o aderență sigură și confortabilă.   ..
42 Ron
Ex Tax:35 Ron
FMA - Kit Protectie - XTM - RIS - ATACS FG FMA - Kit Protectie - XTM - RIS - ATACS FG
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: FMA Model: TB507
FMA - Kit Protectie - XTM - RIS - ATACS FGAcest kit de protectie pentru RIS se ataseaza pe sine RIS de 22mm, oferind protectie pentru acestea, precum si camuflare.Realizate din fibra de nylon, conceptul XTM presupune asamblarea a doua bucati direct pe RIS, fara a fi necesara inlaturarea alto..
92 Ron
Ex Tax:77 Ron
Brand: FMA Model: TB923XX
FMA - Set Sine - ARC - CascaAceste sine se monteaza pe casca si permite montarea a variate accesorii tactice pe aceasta.Realizate din nylon rezistent. Compatibile cu castile MICH 2000, 2002, Ops-CoreTe intereseaza si alte tipuri de accesorii pentru casca ta? Le gasesti aici .:   &n..
43 Ron
Ex Tax:36 Ron
Brand: FMA Model: TB924
FMA - Set Sine - ARC - Casca - Diverse CuloriAceste sine se monteaza pe casca si permite montarea a variate accesorii tactice pe aceasta.Realizate din nylon rezistent. Compatibile cu castile MICH 2000, 2002, Ops-CoreTe intereseaza si alte tipuri de accesorii pentru casca ta? Le gasesti a..
57 Ron
Ex Tax:48 Ron
Brand: Madbull Model: MDB-09-013097
Madbull - Adaptor Unghi RIS - 17 GradeAcest sistem RIS este proiectat pentru a ajuta la personalizarea prinderii unor accesorii tactice sau optice, in functie de nevoile utilizatorului. Cu prindere pe sine de 22mm.Permite prinderea unui maner fata la unghi de 17 grade. Acesta poate..
68 Ron 132 Ron
Ex Tax:57 Ron
Showing 1 to 12 of 28 (3 Pages)