Menu
Your Cart

Cutite Antrenament

Cutite Antrenament
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Coyote Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Coyote
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1741TAN
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - CoyoteAcest model de baioneta este replica din plastic / cauciuc dupa baioneta tip M1 folosita de armata americana. Se poate monta destul de usor pe orice model de replica din seria M4. Manerul este prevazut cu un dispozitiv de fixare care impiedica pierde..
44 Ron
Ex Tax:37 Ron
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Negru Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Negru
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1741BK
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - NegruAcest model de baioneta este replica din plastic / cauciuc dupa baioneta tip M1 folosita de armata americana. Se poate monta destul de usor pe orice model de replica din seria M4. Manerul este prevazut cu un dispozitiv de fixare care impiedica pierder..
44 Ron
Ex Tax:37 Ron
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Olive Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - Olive
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1741OD
Cyma - Baioneta Cauciuc - Tip M1 - M4 - OliveCuloare: oliveAcest model de baioneta este replica din plastic / cauciuc dupa baioneta tip M1 folosita de armata americana. Se poate monta destul de usor pe orice model de replica din seria M4. Manerul este prevazut cu un dispozitiv de fixare care..
44 Ron
Ex Tax:37 Ron
Brand: Ghost Works Model: ACM-26-029532
Ghost Works - Baioneta Cauciuc - Tip AK47 / AKMAcest model de baioneta este replica din plastic flexibil / cauciuc dupa baioneta tip AK47 / AKM folosita de armatele fostului bloc sovietic. Se poate monta la fel ca o baioneta clasica pe replica de airsoft.Este cu siguranta un echipament care..
80 Ron
Ex Tax:67 Ron
Brand: Ghost Works Model: ACM-26-029535
Ghost Works - Baioneta Cauciuc - Tip AK74 / SVDAcest model de baioneta este replica din plastic flexibil / cauciuc dupa baioneta tip AK74 / SVD folosita de armatele fostului bloc sovietic. Se poate monta la fel ca o baioneta clasica pe replica de airsoft.Este cu siguranta un echipament care..
61 Ron 80 Ron
Ex Tax:51 Ron
UTT - Maceta Tactica - Cauciuc UTT - Maceta Tactica - Cauciuc
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Ultimate Tactical Model: UTT-26-021058
UTT - Maceta Tactica - CauciucManerul este realizat din nylon rezistent, in timp ce lama este realizata din cauciuc. Are o lungime totala de 50 cm.Setul inlclude si o teaca cu prindere pe MOLLE, care permite atasarea pe centura, rucsac sau vesta tactica.ATENTIE!Acest model de maceta este destinat ex..
105 Ron
Ex Tax:88 Ron
UTT - Topor Tactic - Cauciuc - Battle Axe UTT - Topor Tactic - Cauciuc - Battle Axe
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Ultimate Tactical Model: UTT-26-021055
UTT - Topor Tactic - Cauciuc - Battle AxeManerul este realizat din nylon rezistent, in timp ce lama si ciocanul este realizata din cauciuc. Are o lungime totala de 37.5 cm.Setul inlclude si o teaca cu prindere pe MOLLE, care permite atasarea pe centura, rucsac sau vesta tactica.ATENTIE!Acest model d..
105 Ron
Ex Tax:88 Ron
UTT - Topor Tactic - Cauciuc - Battle Axe / Hammer UTT - Topor Tactic - Cauciuc - Battle Axe / Hammer
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Ultimate Tactical Model: UTT-26-021056
UTT - Topor Tactic - Cauciuc - Battle Axe / HammerManerul este realizat din nylon rezistent, in timp ce lama si ciocanul este realizata din cauciuc. Are o lungime totala de 38 cm.Setul inlclude si o teaca cu prindere pe MOLLE, care permite atasarea pe centura, rucsac sau vesta tactica.ATENTIE!Acest ..
113 Ron
Ex Tax:95 Ron
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)