Menu
Your Cart

Maner

Maner
BattleAxe - Maner Fata - Bipod Retractabil - Mod 0 BattleAxe - Maner Fata - Bipod Retractabil - Mod 0
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Battleaxe Model: FBP1992
BattleAxe - Maner Fata - Bipod Retractabil - Mod 0Aceast maner fata este realizat din polimer si este prevazut cu un bipod retractabil...
46 Ron
Ex Tax:39 Ron
Cyma - Maner Pistol - AK - Ergo Tactical Cyma - Maner Pistol - AK - Ergo Tactical
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: FBP1001
Cyma - Maner Pistol - AK - Ergo TacticalAcest maner ergonomic fabricat de catre Cyma este destinat seriilor de replici airsoft AK.Acest maner asigura o mai buna manevrare a armei airsoft, precum si o platforma de tragere mai stabila. Manerul sau grip-ul vertical este un accesoriu airsoft confortabil..
57 Ron
Ex Tax:48 Ron
Cyma - Maner Pistol - M4 - MIAD - Type 1 - Ergonomic Cyma - Maner Pistol - M4 - MIAD - Type 1 - Ergonomic
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Cyma Model: BD8993
Cyma - Maner Pistol - M4 - MIAD - Type 1 - ErgonomicAcest maner ergonomic fabricat de catre Cyma este destinat seriilor de replici airsoft M4/AR15/M16. Acest maner asigura o mai buna manevrare a armei airsoft, precum si o platforma de tragere mai stabila. Manerul sau grip-ul vertical este un accesor..
57 Ron
Ex Tax:48 Ron
D-Day - Maner Fata - Bipod Retractabil D-Day - Maner Fata - Bipod Retractabil
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Big Dragon Model: BPD-001
D-Day - Maner Fata - Bipod RetractabilAceast maner fata este realizat din polimer si este prevazut cu un bipod retractabil.dimensiuni: 160 mm strans / 220 mm desfacut..
46 Ron
Ex Tax:39 Ron
FMA - Maner Fata - AFG - Cobra FMA - Maner Fata - AFG - Cobra
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: FMA Model: FMA-09-023132
FMA - Maner Fata - AFG - CobraAceast maner fata tip AFG este realizat din nylon. Ofera un confort optim in folosire, permitand o prindere ferma insa relaxata, lucru care duce la prevenirea oboselii, cresterea vitezei de reactie si precizia pe termen lung.Manerul este compatibil cu RIS-u..
52 Ron
Ex Tax:44 Ron
FMA - Maner Fata - AFG - Mod.1 FMA - Maner Fata - AFG - Mod.1
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: FMA Model: TB-18
FMA - Maner Fata - AFG - Mod.1Aceast maner fata tip AFG este realizat din nylon. Ofera un confort optim in folosire, permitand o prindere ferma insa relaxata, lucru care duce la prevenirea oboselii, cresterea vitezei de reactie si precizia pe termen lung.Manerul este compatibil cu RIS-u..
38 Ron
Ex Tax:32 Ron
FMA - Maner Fata - AFG - Mod.2 FMA - Maner Fata - AFG - Mod.2
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: FMA Model: TB-05
FMA - Maner Fata - AFG - Mod.2Aceast maner fata tip AFG este realizat din nylon. Ofera un confort optim in folosire, permitand o prindere ferma insa relaxata, lucru care duce la prevenirea oboselii, cresterea vitezei de reactie si precizia pe termen lung.Manerul este compatibil cu RIS-u..
40 Ron
Ex Tax:34 Ron
Brand: Specna Arms Model: SPE-09-012556
Specna Arms - Maner Pistol - M4 - MatrixAcest maner ergonomic fabricat de catre Specna Arms este destinat seriilor de replici airsoft M4/AR15/M16. Acest maner asigura o mai buna manevrare a armei airsoft, precum si o platforma de tragere mai stabila. Suprafata este striata, pentru a oferi o aderenta..
51 Ron
Ex Tax:43 Ron
Brand: Element Model: EX373
Element - Maner Fata - Angular - RIS - Short - Diverse CuloriAceast maner fata este realizat din nylon. Ofera un comfort optim in folosire, permitand o prindere ferma insa relaxata, lucru care duce la prevenirea oboselii, cresterea vitezei de reactie si precizia pe termen lung. Forma acestuia i..
50 Ron
Ex Tax:42 Ron
GFC - Maner Fata - QD - Short - M2 GFC - Maner Fata - QD - Short - M2
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: GFC Model: GFG-09-013431
GFC - Maner Fata - QD - Short - M2Aceast maner fata este realizat din nylon. Ofera un comfort optim in folosire, permitand o prindere ferma insa relaxata, lucru care duce la prevenirea oboselii, cresterea vitezei de reactie si precizia pe termen lung.Manerul este compatibil cu RIS-urile Picatin..
33 Ron
Ex Tax:28 Ron
DBoys - Carry Handle / Maner Transport - Tip Matrix - M4 DBoys - Carry Handle / Maner Transport - Tip Matrix - M4
Nou -34 %
Brand: DBoys Model: DBM4CH
DBoys - Carry Handle / Maner Transport - Tip Matrix - M4Fabricat din metal, acest maner de transport este destinat replicilor din seria M4.Catarea spate este integrata in maner si este prevazuta cu reglaje stanga - dreapta   ..
77 Ron 118 Ron
Ex Tax:65 Ron
GFC - Maner Fata - QD - Short - M1 GFC - Maner Fata - QD - Short - M1
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: GFC Model: GFG-09-013431s
GFC - Maner Fata - QD - Short - M1Aceast maner fata este realizat din nylon. Ofera un comfort optim in folosire, permitand o prindere ferma insa relaxata, lucru care duce la prevenirea oboselii, cresterea vitezei de reactie si precizia pe termen lung.Manerul este compatibil cu RIS-urile Picatin..
26 Ron
Ex Tax:22 Ron
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)