Menu
Your Cart

Anomax

Amomax - Platforma Picior - Sistem Retentie - Roto System - Diverse Culori Amomax - Platforma Picior - Sistem Retentie - Roto System - Diverse Culori
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Anomax Model: AM-DLP
Amomax - Platforma Picior - Sistem Retentie - Roto System - Diverse CuloriAcest sistem este gandit astfel incat sa permita atasarea sigura si cu usurinta a accesorilor tactice pe picior.Operarea sa este deosebit de simpla si este compatibil cu port-incarcatoarele si tocurile de pistol prevazute ..
143 Ron
Ex Tax:120 Ron
Amomax - Port Incarcator Dublu - FAST - Roto System - Pistol Amomax - Port Incarcator Dublu - FAST - Roto System - Pistol
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Anomax Model: AM-MP
Amomax - Port Incarcator Dublu - FAST - Roto System - Pistol Acest sistem este gandit astfel incat sa permita atasarea sigura si cu usurinta a port-incarcatoarelor de pistol pe centura.Port-incarcatorul poate fi reglat rotativ la unghiul optim pentru extragerea incarcatoarelor.  &n..
67 Ron
Ex Tax:56 Ron
Brand: Anomax Model: AM-BC2
Amomax - Sistem Retentie - Roto System - CenturaAcest sistem este gandit astfel incat sa permita atasarea sigura si cu usurinta a accesorilor tactice pe centura. Fixarea corecta scoate un click audibil.Operarea sa este deosebit de simpla si este compatibil cu port-incarcatoarele si tocurile de p..
32 Ron 36 Ron
Ex Tax:27 Ron
Brand: Anomax Model: AM-MA
Amomax - Sistem Retentie - Roto System - MOLLEAcest sistem este gandit astfel incat sa permita atasarea sigura si cu usurinta a accesorilor tactice pe vesta tactica prevazuta cu sistem MOLLE.Operarea sa este deosebit de simpla si este compatibil cu port-incarcatoarele si tocurile de pistol preva..
42 Ron
Ex Tax:35 Ron
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)