Menu
Your Cart

Condor

Condor - LCS Ops Chest Rig - MCR Condor - LCS Ops Chest Rig - MCR
pre-comanda
Brand: Condor Model: MCR4
Condor - LCS Ops Chest Rig - MCRAcest OPS Chest Rig este realizat din polyester 1000D original. LCS este versiunea mai usoara vestei tip MCR4 OPS Chest Rig. In loc de sistemul traditional de prindere, a fost folosit polyester laminat cu taieturi la laser, compatibile cu standardul MOLLE/PALS sta..
237 Ron
Ex Tax:199 Ron
Condor - OPS Chest Rig - MCR4 Condor - OPS Chest Rig - MCR4
pre-comanda
Brand: Condor Model: MCR4
Condor - OPS Chest Rig - MCR4Realizat din Cordura 1000D originala.Vesta are 4 buzunare integrate:unul mare, pe piept, care se inchide cu velcro si care permite atasarea cu velcro a altor buzunare aditionale. 29 x 20cm; un buzunar mare tip plasa, pe piept -in spate. 25 x 18cm; doua..
223 Ron
Ex Tax:187 Ron
Condor - Port Incarcator - Pistol - MA32 Condor - Port Incarcator - Pistol - MA32
pre-comanda
Brand: Condor Model: MA32
Condor - Port Incarcator - Pistol - MA32Realizat din Cordura 1000 Den moale, acest port incarcator este destinat incarcatoarelor de pistol. Inchiderea se face cu o clapeta prevazuta cu velcro.Compatibil cu sistemul MOLLE, acesta poate transporta un singur incarcator de pistol / briceag ..
54 Ron
Ex Tax:45 Ron
Condor - Port Utilitar - Manusi Chirurgicale - EMT - MA49 Condor - Port Utilitar - Manusi Chirurgicale - EMT - MA49
pre-comanda
Brand: Condor Model: MA49
Condor - Port Utilitar - Manusi Chirurgicale - EMT - MA49Realizate din cordura 1000D, acest port utilitar este proiectat pentru transportul manusilor chirurgicale in teatrul de lupta.Prinderea pe vesta se face cu usurinta, datorita compatibilitatii cu sistemul MOLLE/PALS.Port-utilitarul ..
55 Ron
Ex Tax:46 Ron
Condor - Tactical Vest QPC - QPC Condor - Tactical Vest QPC - QPC
pre-comanda
Brand: Condor Model: QPC
Condor - Tactical Vest QPC - QPCRealizat din Cordura 1000D originala.QPC este abrevierea pentru: Quick Release Plate Carrier si consista din panourile fata-spate si cele laterale. Ofera posibilitatea de a fi data jos rapid, in caz de necesitate. pe piept si pe spate este cusut velcro, pe car..
846 Ron
Ex Tax:711 Ron
Condor - Steag US - Brodat - Stanga - OD
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Condor Model: CUSFLAGOD
Condor - Steag US - Brodat - Stanga - ODModelul este brodat. Pe contur este decupat termic, pentru a impiedica desfacerea materialului.Pe spate este prevazut cu velcro, lucru care il face usor de prins pe orice rucsac, vesta sau articol de imbracaminte prevazut de asemene..
27 Ron
Ex Tax:23 Ron
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)