Menu
Your Cart

Milspec Monkey

MilspecMonkey - Emblema Brodata - Death Mechanic - Engineer MilspecMonkey - Emblema Brodata - Death Mechanic - Engineer
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Milspec Monkey Model: 7110
MilspecMonkey - Emblema Brodata - Death Mechanic - EngineerCu o atentie deosebita acordata detaliilor, acest ecuson este realizat in SUA de catre Mispec Monkey.Este prevazuta cu velcro pe spate.dimensiuni: 75 mm x 65 mm    ..
27 Ron
Ex Tax:23 Ron
MSM - Patch 3D PVC - Keep Calm and Carry On
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Milspec Monkey Model: PBO
MSM - Patch 3D PVC - Keep Calm and Carry OnRealizata din PVC moale, de compania americana Milspec Monkey, aceasta emblema este realizata prin combinarea in relief 3D a mai multor materiale pvc, de diferite culori.Pe spate este prevazuta cu velcro, lucru care o face usor de prins pe orice ruc..
18 Ron
Ex Tax:15 Ron
MSM - Patch 3D PVC - Space Force - Full Color
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Milspec Monkey Model: MSM-30-025821
MSM - Patch 3D PVC - Space Force - Full ColorRealizata din PVC moale, de compania americana Milspec Monkey, aceasta emblema este realizata prin combinarea in relief 3D a mai multor materiale pvc, de diferite culori.Pe spate este prevazuta cu velcro, lucru care o face usor de prins pe orice r..
23 Ron
Ex Tax:19 Ron
MSM - Patch 3D PVC - Space Force - Urban
Livrare 7 Zile Lucratoare
Brand: Milspec Monkey Model: MSM-30-025822
MSM - Patch 3D PVC - Space Force - UrbanRealizata din PVC moale, de compania americana Milspec Monkey, aceasta emblema este realizata prin combinarea in relief 3D a mai multor materiale pvc, de diferite culori.Pe spate este prevazuta cu velcro, lucru care o face usor de prins pe orice rucsac..
23 Ron
Ex Tax:19 Ron
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)