Menu
Your Cart

Specna Arms - Arc - 120 m/s - M120

Specna Arms - Arc - 120 m/s - M120
Nou
Specna Arms - Arc - 120 m/s - M120
  • disponibilitate: In Stock
  • Model: SPE-08-023653
40 Ron
Ex Tax: 34 Ron

Specna Arms este un brand bine cunoscut pe piața airsoft. Pentru a satisface așteptările clienților, introducem piese interne de înaltă calitate ca produse separate. De acum înainte, pistoane, cilindri, duze, carcase de cutie de viteze și multe altele vor fi disponibile pentru vânzare. Acest lucru vă va permite să obțineți performanțe maxime de replică. Specna Arms nu rămâne niciodată în urmă - își dezvoltă și îmbunătățește constant produsele pentru a oferi clienților soluții optime în domeniul airsoft.


Arcurile Specna Arms sunt fabricate din sârmă de oțel de cea  mai bună calitate.  Datorită acestui fapt, sunt durabile, în plus, sunt finisate cu grijă, deoarece au  vârfuri lustruite . Înfășurarea inegală a arcului reduce uzura acestuia, previne prăbușirea arcului și îmbunătățește timpul de răspuns al replicii la apăsarea tragaciului.

Arcurile Specna Arms sunt o alegere excelentă pentru orice jucător de airsoft care se străduiește să atingă o viteză a botului strict definită,  perfectă pentru acordarea  tuturor tipurilor de replici AEG.

Arcul dezvolta o viteza de 120 metri / secunda. 


   

Specificatii Tehnice
greutate25 g
materialotel
viteza120 metri / secunda

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Tags: arc , m120